Style & Finish

Maria Nila Style & Finish er en serie med farvebevarende stylingsprodukter med alt det, du skal bruge til at opnå det rette look og den rette følelse i håret. Alle produkter er fri for sulfat og parabener og indeholder 100% veganske ingredienser. Derudover er alle emballager klimakompenserende.

 

Spray

Vores styling-sprays fås i 3 forskellige varianter med forskellig styrke:

_mg_2388

Extreme Spray fra Maria Nila er en hårlak, der tilfører et ekstra stærkt hold til håret. Sprayen giver støtte til ekstreme frisurer, så de holdes på plads dagen igennem. På trods af det ekstreme hold er hårlakken både farvebevarende samt mild mod håret.

 

 

_mg_2392


Finishing Spray fra Maria Nila er den perfekte afsluttende hårspray til enhver frisure. Sprayen giver et kraftigt hold til frisuren, så den bliver siddende på plads hele dagen igennem. Derudover er finishsprayen ikke-fedtende, og den er super nem at børste ud af håret for en restyling i løbet af dagen.

 

_mg_2404
Styling Spray fra Maria Nila er en fantastisk spray, der tilfører et let og fleksibelt hold til håret. Stylingsprayen modvirker krus og flyvske småhår samt virker farvebevarende. Håret efterlades med en smuk, glansfuld finish.

 

 

Fylde & Tekstur

Fikser volumen og følelse i håret med vores 4 teksturprodukter:

_mg_2398
Salty Mist fra Maria Nila er en saltvandsspray, der giver et let og naturligt hold til håret. Derudover tilfører sprayen masser af tekstur og fylde samt har en plejende virkning på håret.

 

 

_mg_2402
Styling Mousse fra Maria Nila er en volumengivende hårmousse, der tilfører masser af fylde til håret samt et godt medium hold. Hårskummen har en ikke-klæbende konsistens, og den kan nemt børste ud af håret igen.

 

 

_mg_2409
Volume Spray fra Maria Nila er en volumespray, der tilfører masser af fylde til håret. Sprayen giver håret et løft ved hårrødderne, så det straks fremstår med en voluminøs og flot finish. Derudover er sprayen skånsom mod håret, så hårfarven bevares intens og glansfuld.

 

_mg_2407


Dry Shampoo fra Maria Nila er en tørshampoo, der genopfrisker fedtet hår imellem hårvaske. Puddersprayen absorberer overskydende olier og fedt fra hovedbunden, så håret efterlades med fornyet liv og en velplejet finish. Derudover tilfører tørshampooen let hold og volumen til fint samt fladt hår.

 

 

Creme

Vores cremer er lettere i styrke og har plejende egenskaber. Vi tilbyder 3 creme-produkter:

_mg_2391

Cream Heat Spray fra Maria Nila er en spray-creme med let hold, der beskytter håret imod skader fra varmestylers. Cremen virker samtidig plejende og genopbyggende på hårstråene, så håret efterlades sundt og velplejet med en naturlig glans.

 

 

_mg_2400
Styling Cream fra Maria Nila er en plejende hårcreme, der giver frisuren en smuk definition samt øget tekstur. Derudover tilfører stylingcremen let/medium hold og en naturlig glans, der efterlader håret med et sundt og velplejet look.

 

 

_mg_2396


Salty Cream fra Maria Nila er en saltvandscreme, der tilfører masser af tekstur og fylde til håret. Cremen har et let hold, og den er desuden perfekt til at kontrollere og definere krøllet hår. Derudover virker saltvandscremen plejende og styrkende på hårstråene.