Colour Refresh

Maria Nila Colour Refresh er en nærende hår kur med farvepigmenter, der hurtigt opfrisker dit hår. Pakken indeholder farvepigment der gradvist vaskes ud af håret, og farven holder mellem 4 – 10 vaske.
Hvert produkt indeholder en pakke med 2 par hansker.

 

_mg_2385

Lyse & mellemtoner

Vores lyse- og mellemtoner er velegnet til brug i blond eller lysebrunt hår. Husk, at en farvekur aldrig kan lysne håret.

Mellem & mørke toner

Vores mellem- og mørketoner kan bruges i både lyst og mørkt hår. Hvis du vil have en lysere farve, kan du blande enhver tone med WHITE MIX (læs nedenfor)

_mg_2385

Neutraliserende toner

WHITE MIX bruges til at fortynde de andre nuancer. PEARL SILVER neutraliserer gul pigment og kan bruges enten alene eller til at blande med de andre farver

Intensiv toner

Vores intensive toner kan bruges enten som de er eller fortyndes med WHITE MIX eller BLACK, ikke kun for at skabe pastelfarver men også for at gøre farven dybere


Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal anvende produktet, er du meget velkommen til at spørge i Petit Coiffeur. Jeg vil altid gerne vejlede dig i hvordan du benytter mine produkter, så du får det optimale ud af dit produkt.