GOLD produkter

GOLD er et dansk brand, der skaber eksklusive hårprodukter til pleje og styling. Alle produkter i Golds sortiment er frie for parabener, skabt af de bedste ingredienser samt udviklet med respekt for miljøet.

 

Petit Coiffeur forhandler alle 3 GOLD bomb wax, som ses nedenfor

_mg_2410


Gold Earth Wax er en effektiv lervoks, der giver et stærkt men fleksibelt hold til frisuren. Hårvoksen afstiver ikke og efterlader håret med naturlig bevægelighed samt en mat finish. Earth Wax fra Gold er velegnet til alle hårtyper.

 
_mg_2415
Gold Shaper Wax er en lækker vandbaseret voks med maksimalt hold, og som giver et flot naturligt look til håret. Bivoks og Carnauba voks er særligt udvalgt ingredienser til denne voks, som netop gør at din frisure får et stærkt hold, flot struktur og en mat finish. Shaper Wax er god til alle hårtyper og er nem at vaske ud – indeholder ikke parabener.

 

Gold Fiber Wax billede kommer snart. Gold Fiber Wax er baseret på mikrofibre som giver et unik hold og fleksibilitet. For ekstra hold bland GOLD Fiber Wax med Gold Earth Wax. GOLD Fiber Wax er også velegnet til tørt krøllet hår. 

 

Petit Coiffeur forhandler også følgende GOLD Cream, Shampoo & Conditioner:

GOLD Cream

_mg_2412


Gold Curl Cream er en hårcreme, der effektivt giver langvarig definition samt blødhed til krøllerne. Krøllecremen tæmmer desuden effektivt krus i håret for et sundt look med lette samt smidige krøller. Curl Cream er velegnet til hår med permanent, naturkrøl eller fald.

 

_mg_2419


Gold Sea Water Cream er en flydende hårgelé, der tilfører tekstur samt fleksibelt hold til frisuren. Stylinggeléen har desuden en volumengivende effekt og er perfekt til at definere krøller for et smidigt look. Sea Water Cream kan anvendes i alle hårtyper.
 100ml.

 

_mg_2423


Gold Sea Water Cream er en flydende hårgelé, der tilfører tekstur samt fleksibelt hold til frisuren. Stylinggeléen har desuden en volumengivende effekt og er perfekt til at definere krøller for et smidigt look. Sea Water Cream kan anvendes i alle hårtyper.
 150ml.

 

 

_mg_2424


Gold Smoothing Cream er en udglattende hårcreme, der har en udglattende effekt på håret samt beskytter imod varmeskader fra eksempelvis føntørrer og glattejern. Stylingcremen udglatter hårstråene indefra, så håret efterlades men en skinnende blank overflade samt fri for krus. Smoothing Cream kan anvendes i alle hårtyper.

 

_mg_2421


Gold Volumizing Leave-In Conditioner er en leave-in balsam, der tilfører øget volumen til hårstråene. Conditioneren giver desuden intens næring samt styrke til håret, så det fremstår med en sund og glansfuld finish. Volumizing Leave-In Conditioner tynger ikke i håret og kan derfor anvendes til alle hårtyper.

 

GOLD Shampoo

_mg_2428


Gold Scalp Relieve Shampoo er en shampoo, der effektivt modvirker skæl og en tør hovedbund. Shampooen opretholder hovedbundens naturlige balance for at undgå tørre skæl i at opstå, så håret efterlades med en sund og velplejet finish. Scalp Relieve Shampoo kan anvendes i alle hårtyper med skæl.

 

GOLD Conditioner

_mg_2429


Gold Hydration Conditioner er en nærende balsam, der tilfører intens fugt til hårstråene. Conditioneren har en revitaliserende effekt på håret samt virker genopbyggende for sundt hår med en silkeblød og glansfuld finish. Hydration Conditioner er særligt velegnet til tørt hår og kan anvendes i alle hårtyper.

 

Gold Luxury Masque billede kommer snart. Gold Luxury Masque er en luksuriøs hårkur, der tilfører intens pleje til håret. Hårmasken blødgør hårstråene indefra og efterlader håret med en medgørlig samt sund og strålende finish. Luxury Masque er velegnet til tørt samt kemisk behandlet hår og kan anvendes i alle hårtyper.