Care & Style

Maria Nila er en farvebevarende hårplejeserie i fem linier. Fordi forskellige hårtyper kræver forskellige former for behandling, indeholder hver linie en særlig ingrediens, der tilføjer unikke funktioner, således at produktet passer til lige din hårtype. Samtidig er produkterne uden sulfat – og parbenfri.

 

Alger, hjælper håret med at genfinde sin naturlige styrke og beskytter din hårfarve.

_mg_2432

Structure Repair Shampoo fra Maria Nila er en genopbyggende shampoo, der styrker og plejer håret i dybden. Shampooen tilfører fugt til hårstråene samt reparerer skadede områder på håret. Structure Repair-serien er særlig velegnet til tørt, skadet og kemisk behandlet hår.

 

 

_mg_2433

Structure Repair Conditioner fra Maria Nila er en genopbyggende balsam, der styrker og plejer håret. Conditioneren reparerer skadede områder på håret, modvirker statisk elektricitet samt har en udglattende effekt på hårstråene. Structure Repair-serien er særlig velegnet til tørt, skadet og kemisk behandlet hår.

 

_mg_2437Structure Repair Masque fra Maria Nila er en genopbyggende hårkur, der styrker og plejer håret i dybden. Hårkuren tilfører fugt til hårstråene samt reparerer skadede områder på håret. Structure Repair-serien er særlig velegnet til tørt, skadet og kemisk behandlet hår.

 

Granatæble, giver dit hår naturlig glans og beskytter din hårfarve

_mg_2440
Luminous Colour Masque fra Maria Nila er en farvebevarende hårkur, der plejer, beskytter og styrker håret. Hårkuren virker intenst blødgørende samt øger hårets naturlige glans. Derudover sørger kuren for, at hårfarven holdes intens og smuk i længst mulig tid. Luminous Colour-serien er særlig velegnet til farvebehandlet hår.

 

_mg_2441
Luminous Colour Conditioner fra Maria Nila er en farvebevarende balsam, der tilfører masser af fugt til håret. Conditioneren styrker og blødgør hårstråene, øger hårets glans samt modvirker statisk elektricitet. Derudover sørger conditioneren for, at hårfarven holdes intens og smuk i længst mulig tid. Luminous Colour-serien er særlig velegnet til farvebehandlet hår.

_mg_2443
Luminous Colour Shampoo fra Maria Nila er en farvebevarende shampoo, der tilfører masser af fugt og pleje til håret. Shampooen styrker hårstråene, så de får en forbedret struktur samt en flot øget glans. Derudover sørger shampooen for, at hårfarven holdes intens og smuk i længst mulig tid. Luminous Colour-serien er særlig velegnet til farvebehandlet hår.

 

 

Arganolie, gør dit hår blødt og glat og beskytter din hårfarve

_mg_2446
True Soft Conditioner fra Maria Nila er en plejende balsam, der tilfører masser af fugt og næring til håret. Conditioneren modvirker effektivt krus samt har en blødgørende virkning, der efterlader håret blødt og glansfuldt. True Soft-serien er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

 

_mg_2386
True Soft Argan Oil fra Maria Nila er en plejende argan-olie, der tilfører masser af fugt og næring til håret. Argan-olien fedter ikke håret, og den absorberes lynhurtigt ind i hårstråene. Derudover bekæmper olien effektivt frizz og flyvske småhår, så håret efterlades med en silkeblød, velplejet og glansfuld finish. True Soft-serien er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

 

_mg_2447


True Soft Shampoo fra Maria Nila er en plejende shampoo, der tilfører masser af fugt og næring til håret. Shampooen modvirker effektivt krus samt har en blødgørende virkning, der efterlader håret blødt og glansfuldt. True Soft-serien er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

 

_mg_2450
True Soft Masque fra Maria Nila er en intens hårkur, der tilfører masser af fugt og næring til håret. Hårkuren modvirker effektivt krus og statisk elektricitet samt efterlader håret med en glansfuld og silkeblød finish. True Soft-serien er særlig velegnet til tørt og genstridigt hår.

 

 

Brombær, giver glans, dæmper gule toner og beskytter din hårfarve

_mg_2452


Sheer Silver Masque fra Maria Nila er en skånsom hårkur, tilfører fugt og næring til blondt hår. Hårkuren øger effektivt den naturlige glans samt efterlader håret silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Sheer Silver-serien er særlig velegnet til lyst og blondt hår.

 

_mg_2454
Sheer Silver Shampoo fra Maria Nila er en silver-shampoo, der sikrer et køligt skær i blonde hårfarver. Silver-shampooen reducerer effektivt gule nuancer i håret samt øger dets naturlige glans for et skinnende og velplejet look. Sheer Silver-serien er særlig velegnet til lyst og blondt hår.

 

_mg_2455


Sheer Silver Conditioner fra Maria Nila er en silver-balsam, der sikrer et køligt skær i blonde hårfarver. Silver-conditioneren reducerer effektivt gule nuancer i håret samt efterlader håret silkeblødt, medgørligt og nemt at rede ud. Sheer Silver-serien er særlig velegnet til lyst og blondt hår.

 

 

Vitamin B5, giver volume til fint, tyndt hår og beskytter din hårfarve

_mg_2457


Pure Volume Conditioner fra Maria Nila er en volumengivende balsam, der tilfører masser af fylde til håret. Conditioneren styrker håret i dybden, så det straks vil fremstå tykkere og mere glansfuldt. Pure Volume-serien er særlig velegnet til fint og tyndt hår.

 

_mg_2458

 

Pure Volume Shampoo fra Maria Nila er en volumengivende shampoo, der tilfører masser af fylde til håret. Shampooen styrker håret i dybden, så det straks vil fremstå tykkere og mere glansfuldt. Pure Volume-serien er særlig velegnet til fint og tyndt hår.

 

_mg_2462

 

Pure Volume Masque fra Maria Nila er en letvægts hårkur, der tilfører masser af fylde til håret. Hårkuren styrker håret i dybden, så det straks vil fremstå tykkere og mere glansfuldt. Pure Volume-serien er særlig velegnet til fint og tyndt hår.